Дома > За CPSY >Сервис и одржување

Сервис и одржување

Откако ќе се инсталира, редовното сервисирање и одржување на вашиот UPS-систем е од клучно значење кога станува збор за негово одржување во оптимална состојба и обезбедување долгогодишна работа без проблеми.

Нудиме широк спектар на пакети за одржување на UPS-от и ад-хок услуги како што се здравствени проверки на системот, банки на оптоварување и тестови на импеданса на батерии.

Од покривање на превентивното одржување на основното ниво до целосно инклузивни договори за одговор при итни случаи; нашите пакети за одржување на UPS-от може да се приспособат за да одговараат на вашите индивидуални барања и да ги вклучуваат следните опции:

· Телефонска поддршка 24 x 7

· Гарантирано време за одговор при итни случаи

· Посети за превентивно одржување

· Целосен извештај за услугата со препораки и совети

· Делови и работна сила (опционално)

· Прави нарачка OEM/ODM


Како независен специјалист, ние сме во состојба да поддржуваме повеќе марки и модели на UPS-от и тоа нè прави природен давател на услуги од еден извор за компании со опрема за напојување со повеќе добавувачи. За повеќе информации јавете ни се на 400-0505-800

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept